van der Horst

Barcelona: Pole voor FFF Lamborghini, Vanthoor en Weerts tiende

Bortolotti - Mapelli - Caldarelli
Bortolotti - Mapelli - Caldarelli
Vanochtend tijdens de kwalificaties voor de GTWCE Endurance-seizoensfinale was het de FFF Racing Lamborghini #63 die de pole pakte. De gemiddelde tijd van het Italiaanse trio Marco Mapelli, Andrea Caldarelli en Mirko Bortolotti was slechts negen duizendsten van een seconde sneller dan die van de AKKA ASP Mercedes #88 (Jules Gounon, Felipe Fraga, Raffaele Marciello). Straks om 15u zien we op de tweede startrij de GPX Racing Porsche #22 en de Toksport WRT Mercedes #7.
Iron Lynx - Ferrari 488 GT3
Iron Lynx - Ferrari 488 GT3
Dries Vanthoor en Charles Weerts sleepten met Robin Frijns in de WRT Audi #32 net een plaats in de top tien in de wacht. Het Belgische duo is al zeker van de Sprint Cup en de algemene titel, of ze ook de Endurance Cup op zak kunnen steken weten we rond de klok van 18u. Ook Sarah Bovy is er dit weekend bij, zij deelt de Iron Lynx Ferrari #83 met Doriane Pin en Michelle Gatting. De 'Iron Dames' realiseerden de 42e chrono en deden daarmee een plaats beter dan Louis Machiels en Andrea Bertolini (AF Corse Ferrari #52).

Foto's: SRODit artikel werd gepubliceerd door Arne Simons in GT World Challenge Europe Endurance op zondag 10 oktober 2021 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Barcelona.
  • Hamofa Performance

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons