van der Horst

Barcelona: Soulet: "Als het regent wordt het een ramp"

M-Sport - Bentley Continental GT3
M-Sport - Bentley Continental GT3
Vanochtend en vanmiddag konden we in Spanje nog genieten van aangename temperaturen maar in de late namiddag sloeg het weer om en werd de prekwalificatie afgewerkt op een natte baan. Ook voor morgen wordt er wisselvallig weer voorspeld, wat geen goed nieuws is voor Maxime Soulet. Hij heeft samen met Bentley-teamgenoten Andy Soucek en Vincent Abril acht punten voorsprong in het Endurance Cup-kampioenschap en morgen zondag worden de laatste 25 eenheden verdeeld.
Maxime Soulet
Maxime Soulet
"Ik heb niet gereden tijdens de prekwalificatie maar als het tijdens de wedstrijd regent wordt het een ramp voor ons" aldus Soulet. "De vrije training in droge omstandigheden vanochtend verliep daarentegen wel goed. Ik denk als we de titel willen veiligstellen dat we vooral kalm moeten blijven en focussen. Al bij al kan er tijdens een wedstrijd van liefst drie uur heel wat gebeuren."

Foto's: Arne SimonsDit artikel werd gepubliceerd door Arne Simons in Blancpain GT Endurance op zaterdag 30 september 2017 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Barcelona.
  • Shopa

Copyright 2000-2022 Autosport.be - Contacteer ons