van der Horst

Barcelona: Teo Martin Motorsport en Emil Frey Racing zetten duel verder

Emil Frey Racing - Lamborghini Huracan GT3 EVO
Emil Frey Racing - Lamborghini Huracan GT3 EVO
De titelstrijd in het International GT Open kampioenschap zal pas zijn ontknoping kennen in de laatste manche van het jaar op het circuit van Monza op 12 en 13 oktober. Vorig weekend te Barcelona behaalden titelpretendenten Teo Martin Motorsport en Emil Frey Racing ieder een zege binnen en Emil Frey Racing rijders Albert Costa en Giacomo Altoe liggen nu 11 punten voor op hun rivalen Henrique Chaves en Martin Kodric.
Teo Martin Motorsport - McLaren 720S GT3
Teo Martin Motorsport - McLaren 720S GT3
De zege in de eerste race ging naar de Teo Martin Motorsport McLaren 720S GT3 van Fran Rueda en Andres Saravia na een tijdstraf voor de Antonelli Motorsport Mercedes-AMG die als eerste over de lijn kwam. Riccardo Agostini/Loris Spinelli warden alsnog als tweede geklasseerd voor de tweede Teo Martin Motorsport McLaren 720S GT3 van Henrique Chaves/Martin Kodric. De tweede race werd gewonnen door de Emil Frey Racing Lamborghini Huracan van Mikael Grenier/Norbert Siedler terwijl hun teamgenoten Albert Costa/Giacomo Altoe tweede werden. De Sports and You Mercedes AMG van Guilherme Salas claimde de laatste podiumplek op, Henrique Chaves/Martin Kodric pakten de vierde plaats.

Foto's: International GT Open
 Schrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in International GT Open op maandag 23 september 2019 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Barcelona.
  • LTF

Copyright 2000-2020 Autosport.be - Contacteer ons