van der Horst

Barcelona: Van der Horst Motorsport uit op revanche

Gerard Van der Horst & Loris Spinelli
Gerard Van der Horst & Loris Spinelli
Dit weekend is de Lamborghini Super Trofeo toe aan zijn derde manche. Het is al van 2011 geleden dat de Super Trofeo het Spaanse circuit aandoet. Gerard Van der Horst en Loris Spinelli (Van der Horst Motorsport) azen er op revanche nadat op de Nürburgring hen een algemene podiumplaats op onrechtmatige wijze werd ontzegd. Naast het behalen van een topresultaat in het algemene klassement zetten ze ook hun duel om de Pro-Am titel met Karol Basz en Andrzej Lewandowski (VS Racing) verder.
Miloš Pavlović/Raul Guzman - Target Racing
Miloš Pavlović/Raul Guzman - Target Racing
In het Pro klassement hebben Miloš Pavlović en Raul Guzman (Target Racing) de leiding met 49 punten, negen meer dan Dean Stoneman. Na Kikko Galbiati op de Nürburgring wordt Stoneman in Barcelona ditmaal bijgestaan door een andere ervaren rijder, Patrick Kujala. Massimo Mantovani is een comfortabele leider in de Am klasse, hij wordt in het klassement gevolgd door het Boutsen Ginion Racing duo Claude-Yves Gosselin/Giuseppe Fascicolo, zij tellen 20 punten achterstand. Hans Fabri (Imperiale Racing) voert dan weer de stand aan in de Cup klasse.

De eerste race vindt plaats op zaterdag om 14u45, zondag staat de tweede wedstrijd gepland om 10u50.

Foto: Van der Horst Motorsport & Lamborghini Super Trofeo
 Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Lamborghini Super Trofeo op dinsdag 6 oktober 2020 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Barcelona.
  • STX Motorhomes

Copyright 2000-2023 Autosport.be - Contacteer ons