Barcelona: Weering en Spinelli kampioen na twee nieuwe zeges

Max Weering/Loris Spinelli - Bonaldi Motorsport
Max Weering en Loris Spinelli (Bonaldi Motorsport) boekten in Barcelona zowel op zaterdag als op zondag telkens een nieuwe zege en mogen zich dan ook de verdiende kampioenen noemen in de Lamborghini Super Trofeo. Onze landgenoot Amaury Bonduel (BDR Competition) reed wel als eerste over de finish van race 1 maar werd nadien bedacht met een tijdstraf van 30 seconden. Zijn verplichte pitstop was te kort en hij viel daardoor terug naar de 17e plaats.
Gerard Van der Horst - Van der Horst Motorsport
Op zondag kon Bonduel een kleine revanche nemen door als vijfde te finishen. Gerard van der Horst (Van der Horst Motorsport) pakte tijdens de wedstrijd op zaterdag een mooie tweede plaats in de Lamborghini Cup-klasse. Op zondag was het dan weer Boutsen Racing dat heer en meester was in de Cup-klasse met een een-tweetje voor Francois Grimm en Daniel Waszczinski.

Foto's: Niels Vaeck

Dit artikel werd gepubliceerd door Arne Simons in Lamborghini Super Trofeo op zondag 2 oktober 2022 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Barcelona.