van der Horst

Bathurst 12H in 2017 opnieuw begin februari

Start 12H Bathurst 2013
Start 12H Bathurst 2013
De Bathurst 12 Hour lijken de afgelopen jaren enkel aan belang te winnen en met een absoluut record qua bezoekersaantallen tijdens de voorbije edtie, oogt ook de nabije toekomst zeer rooskleurig. Dit jaar trok de race rond de klok op Mount Panorama 14% meer bezoekers dan tijdens het vorige record, reden genoeg dus voor de organisatoren om positief gestemd te zijn. Net als dit jaar, zal de Bathurst 12 Hour in 2017 verreden worden in het eerste weekend van februari.
"De Liqui-Moly Bathurst 12 Hour is niet alleen aanvaard als het traditionele eerst grote evenement op de Australische motorsportkalender, het wordt ook aanzien als een van de top GT-races op de planeet. De manier waarop het fabrikanten en rijders over de ganse planeet heeft weten te omarmen is daar het bewijs van", licht verantwoordelijke John Casey toe. "We zijn zeer blij om de datum (3-5 februari 2017 nvdr.) reeds vroeg vast te leggen en werken al aan manier om het evenement nog te doen groeien. 2017 moet een zeer interessant jaar worden."

Foto: Bathurst 12HSchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Martijn Wouters in Circuit Internationaal op dinsdag 15 maart 2016 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Bathurst 12 Hour.
  • Circuit Zolder

Copyright 2000-2020 Autosport.be - Contacteer ons