van der Horst

Bedwing het Circuit van Spa-Francorchamps als onderdeel van de Eeuwfeestparade

Het Circuit van Spa-Francorchamps, dat regelmatig wordt geprezen door piloten van over de hele wereld, is een van de legendarische circuits van de autosport. Een zelden betwist mondiaal label dat het circuit dankt aan zijn heuvelachtig profiel, zijn snelle bochten, zijn beroemde en unieke Raidillon natuurlijk, maar ook aan een majestueuze natuurlijke omgeving. In het kader van zijn honderdjarig bestaan biedt het Circuit van Spa-Francorchamps zijn fans een exclusieve activiteit aan: de Eeuwfeestparade.
Aan het stuur van hun eigen auto, onder toezicht en in alle veiligheid, leggen fans de 7 km van de moderne lus van het traject af, om daarna op verkenning te gaan naar de bochten van Burnenville, Masta, Holowell en andere plaatsen die de geschiedenis van Spa-Francorchamps hebben gekleurd. Terug in Blanchimont ontvangt elke deelnemer een aandenken aan zijn tocht!

Een gelegenheid om deze zomer een uniek moment te beleven op het Circuit van Spa-Francorchamps. Let op, de data en plaatsen zijn beperkt.
 
Wat: de Eeuwfeestparade
Wanneer: op 20/7, 3 en 10/8
Wie: publieke activiteit, voorbehouden voor voertuigen
Prijs: 25€ / voertuig
 
Info en reservaties: https://www.spa-francorchamps.be/parade-du-centenaire

Circuit de Spa-Francorchamps



Dit artikel werd gepubliceerd door de redactie in Varia op dinsdag 13 juli 2021.
  • Skylimit Events

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons