van der Horst

Syntix Superprix: Grouwels vervangt Despriet naast Verheyen

Guy Verheyen - Vincent Despriet
Guy Verheyen - Vincent Despriet
Komend weekend is het Belcar Endurance Championship in het kader van de Syntix Superprix aan zijn derde manche van het seizoen toe. Vincent Despriet, normaliter een gans seizoen met Guy Verheyen op een Porsche 991 Cup van Speedlover, moet wegens familiale verplichtingen verstek geven en wordt eenmalig vervangen door Roger Grouwels voor wie een 991 Cup geen geheimen heeft gezien hij ook aan de bak komt in de Porsche GT3 Cup Challenge Benelux.
  • Shopa
3de plaats voor Verheyen-Despriet
3de plaats voor Verheyen-Despriet
Na hun knappe zesde plaats algemeen en de derde stek en eerste podium in Belcar 1 voor GT wagens, staan Guy Verheyen & Vincent Despriet op een voorlopige derde plaats in de Klasse Belcar1. Vincent heeft echter andere prioriteiten komend weekend en ziet zich vervangen door Roger Grouwels.

Guy Verheyen: "Spijtig voor Vincent dat hij er niet bij is, maar ik denk dat we met Roger een bijzonder snelle en berouwbare vervanger hebben gevonden," aldus de zaakvoerder van Toora Benelux.

"We staan momenteel op een derde plaats na de Porsche van MExT en de Ferrari van Thiers in Belcar 1 en we willen deze plaats voor de 24H Zolder met hand en tand verdedigen en enventueel verbeteren als het
Roger Grouwels - Team RaceArt
Roger Grouwels - Team RaceArt
mogelijk is. Onze keuze voor Speedlover blijft uiteraard overeind. Met André Van Hoof heb ik een tweede thuis gevonden. En telkens ik naar een race ga, voelt het een beetje als thuiskomen bij Speedlover waar een zeer huiselijke sfeer heerst, gecombineerd met een professionele aanpak inzake de wagens en de races. Ik denk dat ik tot het einde van mijn racecarrière bij Speedlover blijf rijden. Wat de 24H Zolder betreft komt Hans Verhelst ons terug versterken, maar we zijn nog op zoek naar een of twee rijders voor deze etmaalrace, besluit Guy Verheyen".

Foto's: Marnik Mouchaers - Ronald Janssens  • Powercars

Copyright 2000-2022 Autosport.be - Contacteer ons