van der Horst

American Festival: MSE opnieuw aan de start

MSE - BMW M4 GT4
MSE - BMW M4 GT4
De BMW M4 GT4 van het Genkse MSE geraakte tijdens de 24 Hours of Zolder betrokken bij een zware crash met de wedstrijdleider, de Aqua Protect Racing Norma M20 FC met Marc Goossens aan de knoppen. De Bimmer moest uiteindelijk de handdoek werpen met gevolgschade van het incident. De vorige race in Spa-Francorchamps moest het team noodgedwongen aan zich laten voorbijgaan, maar bij de seizoensfinale tekenen Bart Van Samang en Peter Beckers wederom present in de opvallende BMW.
MSE - BMW M4 GT4
MSE - BMW M4 GT4
"Met spijt in het hart moesten we forfait geven voor de vorige race in Spa", vertelt Bart Van Samang aan Autosport.be. "De levering van enkele reserveonderdelen liet op zich wachten, waarna we niet konden testen. Gezien de set-up bij de race in Spa in juni niet echt optimaal was, een probleem bij al onze concurrenten die dag hoorde ik, besloten we geen risico's te nemen, temeer daar we in het kampioenschap toch geen rol van betekenis meer konden spelen. Dat betekent wel dat zowel Peter als ikzelf gebeten zijn om een goed resultaat neer te zetten dit weekend. We hoeven niet op safe te rijden met de titel in het achterhoofd en kunnen vol aanvallen. Het podium is dan ook waar we willen eindigen!"

Foto's: Marnik MouchaersDit artikel werd gepubliceerd door Martijn Wouters in Belcar Endurance op woensdag 17 oktober 2018 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting American Festival.
  • LTF

Copyright 2000-2023 Autosport.be - Contacteer ons