van der Horst

Finaleraces: Top zes voor Norma bij vrije training

McDonald's Racing Team - Norma M20 FC
McDonald's Racing Team - Norma M20 FC
Norma heeft de vrije training van het slotweekend van het Belcar Endurance Championship 2019 op het TT Circuit in Assen dominant afgesloten. Het Franse merk palmde de volledige top zes in, met het exemplaar van McDonald's Racing - met dit weekend Kris Cools en Koen De Wit aan de knoppen - als snelste, voor dat van Deldiche Racing met het #110 (Boonen/Piessens/Dejonghe) en het exemplaar van titelpretendenten Krafft Racing (Longin/Corten). Bij de GT's hield kampioenschapsleider Belgium Racing nipt WCB Racing af - op meer dan vijf tellen van de referentie.
Küpper Racing - BMW M3
Küpper Racing - BMW M3
John De Wilde was primus in de Belcar 2-klasse, voor Nicolas Vandierendonck en Filip Teunkens die zich twee weken geleden reeds van de titel in hun categorie verzekerden. In Belcar 4 hield Michael Cool teamgenoten Kenneth Heyer en Wim Spinoy af - deze wedstrijd niet met de vertrouwde groene Mercedes, maar met een geel bestickerd reserve-exemplaar. In Belcar 5 sloot gastrijder Küpper Racing de eerste wapenfeiten als primus af, voor Stevens Motorsport en Baelus Motorsport. Belcar 6 ging naar AR Performance dat Convents Racing en JJ Motorsport afhield.

De kwalificaties van het Belcar Endurance Championship sluiten vandaag vanaf 17u10 de actie op de piste in Assen af.

--- Uitslag Vrije Training Belcar Endurance Championship Finaleraces (pdf) ---

Foto's: Geert FranquetSchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Martijn Wouters in Belcar Endurance op zaterdag 19 oktober 2019 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Finaleraces.
  • Heinz Performance

Copyright 2000-2021 Autosport.be - Contacteer ons