van der Horst

GHK Racing by T2 toont Norma's voor 2021

T2 Racing - Norma M20 FC
T2 Racing - Norma M20 FC
Na twee succesvolle Belcar-races afgelopen jaar, neemt Brent Verheyen in 2021 het stuur over van vader Guy op de GHK Racing by T2 Norma M20 FC. Dit voor het volledige Belcar-seizoen, uitzondering gemaakt voor de 24 Uur van Zolder. Die zullen vader en zoon samen rijden, een lang gekoesterde droom van de Verheyens.
  • Powercars
Naast Zwitser Pieder Decurtins en de jonge Verheyen vinden we de gekende vaste waarden Ian Gepts, Chris Mattheus en Philipp Schlegel in de Norma's #66 en #67. Schlegel kan echter niet bij alle races aanwezig zijn en wordt in de eerste race vervangen door de Zwitser Ivan Ruggiero.

T2 Racing - Norma M20 FC
T2 Racing - Norma M20 FC
Afgelopen seizoen zette het Zwitsers/Belgische team al enkele mooie prestaties neer, beloond met podiumplaatsen. Zo won het duo Decurtins/Gepts de tweede Belcar race in het DTM-weekend. In de aanloop naar de eerste race komend weekend, in de marge van het New Race Festival in Zolder, worden beide wagens door vaste partner Grafiwrap voorzien van een nieuw jasje.

"We zijn ook heel erg dankbaar voor onze sponsors, waaronder Narviflex, Woutim, Carglass, Tricorp en Quick, die ons ondanks deze moeilijke coronaperiode en na een bijzonder mager en publiekloos autosportjaar toch weer steunen", zegt Guy Verheyen, die na dertig jaar actief racen, nu de rol van mentor van zijn zoon op zich neemt.

Team Haegli by T2 Racing - Porsche 911 GT3R
Team Haegli by T2 Racing - Porsche 911 GT3R
“We vinden het altijd weer fijn om in België te komen racen, al missen we het enthousiaste Belgisch publiek op dit moment wel”, erkende T2 Racing-teameigenaar Pieder Decurtins. Naast het Belcar kampioenschap zal Decurtins dit jaar ook nog achter het stuur van de Haegeli by T2 Racing Porsche GT3 R kruipen voor de 24 Uur van Spa, een van de races die op zijn bucketlist prijken. De Zwitser nam vorige maand al deel aan de 12 Uur van Mugello met de Duitse GT3-bolide.

Foto: T2 RacingDit artikel werd gepubliceerd door Imaani Barée in Belcar Endurance op maandag 3 mei 2021 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting New Race Festival.
  • LTF

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons