van der Horst

Hockenheim: Alon Day vervangt Gilles Magnus - Forfait voor Wolf

Gilles Magnus
Gilles Magnus
Gilles Magnus kan niet aanwezig zijn op Hockenheim dit weekend bij Russell Racing by PK Carsport voor de tweede manche van het Belcar Endurance Championship. De jonge Belg is betrokken bij testwerk voor het FIA WTCR en wordt vervangen door NASCAR Whelen Euro Series-kampioen Alon Day. Ook de Art Wolf GB08 zal niet deelnemen aan de Belcar-races op het Duitse circuit. Vanwege een positieve coronatest in het team, hebben ze besloten voor de veiligheid van iedereen om deze manche over te slaan.
  • LTF
Tijdens de laatste Belcar-manche op Circuit Zolder twee weken geleden, wist Gilles Magnus voor Russell Racing nog de pole te pakken in de PROTO-klasse. Uiteindelijk zou Magnus samen met Hans Thiers en Jeffrey Van Hooydonk, ondanks een spin in de Villeneuve Chicane en een stop and go penalty, die pole omzetten in een overwinning in de PROTO-klasse.

Foto: Marnik Mouchaers



Dit artikel werd gepubliceerd door Imaani Barée in Belcar Endurance op donderdag 20 mei 2021 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting 12H Hockenheim.
  • De Swert Opticiens

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons