van der Horst

McDonald’s Racing opnieuw met Norma voor Bouillon/De Wit/Cools/Van Oppens/Vervisch

McDonald's Racing - Norma M20 FC
McDonald's Racing - Norma M20 FC
McDonald's Racing, het team rond François Bouillon tekent voor een vierde opeenvolgende jaar present in het Belcar Endurance Championship met een Norma M20 FC. Nadat ze in 2017 nog de titel veroverden, werd het team afgelopen jaar herdoopt in Aqua Protect Racing, maar in 2019 keert de grote gele M terug. Wat wel verandert, is de teamsamenstelling. Bouillon en Cools blijven, net als 24H Dubai-winnaar Frédéric Vervisch, maar nieuw zijn Marco Van Oppens en Koen De Wit.
  • VR Racing
Aqua Protect Racing - Norma M20 FC
Aqua Protect Racing - Norma M20 FC
"Al enkele jaren lukt het ons om een team samen te stellen dat bestaat uit snelle rijders. Dat zal in 2019 niet anders zijn, al doen we wel beroep op nieuwe namen voor de Norma M20 FC. Ik krijg namelijk de versterking van Marco Van Oppens, mijn collega bij McDonald's en teamgenoot uit de VW Fun Cup die dit jaar zal debuteren in het Belcar Endurance Championship. Daarnaast tekent ook Koen De Wit present, hij liet zich in het verleden reeds opmerken aan boord van zijn verschillende BMW's en wil dit jaar promoveren van de BMW M4 GT4 naar een CN2 prototype."

Frédéric Vervisch, Kris Cools en François Bouillon
Frédéric Vervisch, Kris Cools en François Bouillon
"Ook Kris Cools mag niet ontbreken na zijn schitterende prestaties afgelopen jaar", vervolgt Bouillon. "Terwijl Frédéric Vervisch ons wederom komt versterken bij de 24 Hours of Zolder. Ook de samenwerking met Triple One werd verlengd, zij zullen opnieuw de technische kant van het verhaal verzorgen, terwijl teamchef Vincent Desschans en dataingenieur Frans Jacobs de rangen vervolledigen."

McDonald's Racing
McDonald's Racing
Naast een programma in het Belcar Endurance Championship, schuift McDonald's Racing ook weer aan in de European VW Fun Cup. De #260 Evo 3 zal, getooid in de bekende McDonald's-kleuren de sporen krijgen van François Bouillon, Marco Van Oppens en Xavier Gérard. Kris Cools zal eveneens instappen bij selecte races, terwijl Benoit Visnovsky reeds vastligt voor de traditionele hoogmis: de 25 Hours VW Fun Cup.

Foto's: Geert Franquet, Niels Vaeck & McDonald's RacingSchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door de redactie in Belcar Endurance op dinsdag 12 februari 2019.
  • Dreamdrive

Copyright 2000-2021 Autosport.be - Contacteer ons