van der Horst

New Race Festival: Wolf autoritair op kop bij eerste test

Avelon Formula - Wolf GB08
Avelon Formula - Wolf GB08
Net voor het middaguur werd op Circuit Zolder de eerste test afgewerkt in het kader van de Belcar Trophy. Zoals gemeld daagde er een aardig deelnemersveld op, al leken nog niet alle deelnemers reeds snelle chrono's na te jagen. Wolf klokte dankzij een chrono van 1:29.033 van fabrieksrijder Ivan Bellarosa uiteindelijk af als snelste met een marge van meer dan vier tellen op de concurrentie.
  • St. Paul
Belgium Racing - Porsche 991 Supercup
Belgium Racing - Porsche 991 Supercup
De zusterbolide van Bas Koeten Racing met Kumpen/Longin/Beliën als rijders klopte als tweede af, voor de Norma van Burrick/Delafosse, de Wolf van Hudspeth/Belotti en de Deldiche Racing Norma. Dylan Derdaele en Peter Hoevenaars volgden in de Belgium Racing Porsche 991 en waren tevens snelste GT, op meer dan zeven volle seconden. De last-minute inschrijving van Sluys/Jonckheere was goed voor de besttijd bij de toerismes. Bij de BMW 235i's ging de besttijd naar de wagen van Michael Schrey. In de uitslag ontbreken overigens enkele wagens, vermoedelijk wegens een niet correct werkende transponder.

--- Uitslag Testing Belcar Trophy & BRCC New Race Festival 2015 (pdf) ---

Foto's: Marnik Mouchaers & Martijn WoutersDit artikel werd gepubliceerd door Martijn Wouters in Belcar Endurance op zaterdag 9 mei 2015 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting New Race Festival.
  • Dreamdrive

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons