van der Horst

NRF: Belgium Racing Team dan toch aan de start met opvallende livery

Belgium Racing - Porsche 991 GT3 Cup
Belgium Racing - Porsche 991 GT3 Cup
Belgium Racing team staat dan toch aan de start van de openingsmanche van het Belcar Endurance Championship op het Circuit Zolder. Het team zet een Porsche 991 GT3 Cup in voor het duo Dylan Derdaele en Glenn van Parijs. Opvallen zal de wagen in ieder geval tussen alle andere Porsche’s, dankzij een opzichtig wit, geel en rood kleurenschema. Voorlopig gaat het om een eenmalige deelname aan de Belcar-serie.
Belgium Racing - Porsche 991 GT3 Cup
Belgium Racing - Porsche 991 GT3 Cup
Glenn van Parijs heeft dit jaar, naast de Porsche GT3 Cup Challenge Benelux, zijn zinnen gezet op de Duitse Porsche Carrera Cup die volgende week van start gaat in Oschersleben. "Ik heb zopas een test achter de rug op het circuit van Oschersleben, de eerste keer dat ik daar reed", vertelt Van Parijs aan Autosport.be "Het was wat wennen, maar uiteindelijk heb ik heel wat nuttige informatie vergaard. De deelname aan de Belcar-race past dan ook in mijn voorbereiding de Porsche Carrera Cup Germany, want elke wedstrijdkilometer die ik nu afmaal, komt goed van pas. De concurrentie zal er niet min zijn, dus zullen de verschillen in de details zitten. Ik ben echter blij dat het seizoen terug begint, de winter heeft lang genoeg geduurd!"

Foto's: Marnik MouchaersSchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Belcar Endurance op vrijdag 6 april 2018 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting New Race Festival.
  • Shopa

Copyright 2000-2020 Autosport.be - Contacteer ons