van der Horst

Ook dit jaar: de Quick Race Car Parade in Houthalen

GHK Racing Quick Car Car Parade
GHK Racing Quick Car Car Parade
Net als vorig jaar slaat Chris Mattheus bij de Zolder Superprix dit jaar opnieuw de handen in elkaar met restaurantketen Quick om een Race Car Parade op touw te zetten. In samenwerking met Circuit Zolder, Supercar Challenge, de Ford Fiesta Cups en het Belcar Endurance Championship wordt er een actie georganiseerd waarbij de aanwezige teams hun bolide kunnen tentoonstellen op de terreinen van Quick Houthalen-Helchteren, met als doel de racerij dichter naar de fans te brengen. Een initiatief dat we enkel kunnen aanmoedigen!
Bij de vorige editie zagen we heel wat knappe bolides, met naast verschillende Belcar-wagens onder andere ook een gerestaureerde Maserati MC12 GT1 van Team RaceArt. "De positieve signalen die we na de eerste editie vorig jaar ontvingen, hebben me extra gemotiveerd om dit jaar opnieuw iets gelijkaardigs op poten te zetten", vertelt Chris Mattheus enthousiast aan Autosport.be. "De bedoeling is om op een zeer laagdrempelige manier het brede publiek toe te laten in contact te komen met onze racewagens in een ontspannen sfeer. Net als vorig jaar vragen we aan iedereen met een racebolide om af te zakken naar Quick Houthalen-Helchteren tegen de klok van 19H op vrijdag van het Zolder Superprix-weekend. Quick zorgt er voor dat alle teamleden vervolgens een maaltijd krijgen aangeboden om hen te bedanken. Dat is tevens een uitgelezen kans om contact te leggen met collega's en het laat de fans toe om ondertussen de verschillende racewagens van nabij te aanschouwen. Allen daarheen dus zou ik zeggen!"

Interesse om deel te nemen aan de parade of om de wagens te bewonderen? Kom dan op vrijdag 29 juni om 19h00 naar Quick Houthalen (Grote Baan 21, 3550 Houthalen-Helchteren). Het restaurant is ongeveer een kwartiertje rijden van Circuit Zolder. Teams die willen deelnemen contacteren best de verantwoordelijke van hun kampioenschap voor concrete instructies.

Foto: Ronald JanssensDit artikel werd gepubliceerd door Martijn Wouters in Belcar Endurance op woensdag 20 juni 2018 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Zolder Superprix.
  • 24 Hours of Zolder

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons