van der Horst

Spa Euro Race: Norma primus in laatste vrije training

MDK Motorsport - Norma M20 FC
MDK Motorsport - Norma M20 FC
Na de eerste vrije training gisteren, waren de Norma's ook vandaag snelste tijdens de laatste training in het kader van de Spa Euro Race. De zondvloed van gisteren is definitief voorbij, maar de piste bleek vandaag nog niet helemaal opgedroogd, met enkele schuivers van de op slicks geschoeide wagens tot gevolg. Russel Racing zette de referentie, voor de bolide van merkgenoten Bouillon/Houthoofd/Goossens en het nieuw bestickerde exemplaar van de familie Vauterin - in tegenstelling tot bij de seizoensopener dit weekend wel met twee rijders. De Independent Motorsports Porsche 991 was "best of the rest" met slechts 9 duizendste bonus op het exemplaar van Belgium Racing met Dylan Derdaele en Nicolas Saelens.
Selleslagh Racing Team - Mercedes-AMG GT4
Selleslagh Racing Team - Mercedes-AMG GT4
In Belcar 3 kwam de besttijd op naam van SRT met de Mercedes GT4 van Vandierendonck/Vannerum/Teunkens, voor de Bimmer van MSE en de zuster-Merc van Spinoy/Sluys. In Belcar 4 was de kluif voor de BMW 120D van Heli Racing (Van Den Hove/Bradt, terwijl de BMW van Hermans/Baeten/Hertsens bovenaan de tabellen in Belcar 5 prijkte.


--- Uitslag Belcar VT2 - Spa Euro Race (pdf) ---

Foto's: Marnik MouchaersSchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Martijn Wouters in Belcar Endurance op zaterdag 2 juni 2018 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Spa Euro Race.
  • St. Paul

Copyright 2000-2022 Autosport.be - Contacteer ons