van der Horst

Superprix: Kris Cools op kampioenen-Norma met François Bouillon en David Houthoofd

Aqua Protect Racing - Norma M20 FC
Aqua Protect Racing - Norma M20 FC
Kris Cools zal bij de eerstvolgende Belcar-wedstrijd aan de start verschijnen, dat bevestigde zijn team aan Autosport.be. Cools, die al heel wat ervaring heeft met CN-prototypes, zal starten op de Norma M20FC van Aqua Protect Racing Team. Hij deelt de wagen met François Bouillon en David Houthoofd en vervangt daarmee Marc Goossens, Frédéric Vervisch en Sven Van Laere die alledrie onbeschikbaar zijn. De deelname van Cools is slechts eenmalig, bij de 24 Hours of Zolder moet het reguliere rijderscorps opnieuw present tekenen.
  • Hamofa Performance
Vincent Desschans - David Houthoofd - Sven Van Laere - Frédéric Vervisch - François Bouillon
Vincent Desschans - David Houthoofd - Sven Van Laere - Frédéric Vervisch - François Bouillon
"Kris Cools is zeker geen onbekende voor het team", verdedigt François Bouillon de keuze voor Cools in een gesprek met Autosport.be. "Hij is een betrouwbare rijder met heel wat ervaring en dus in dat opzicht een logische keuze. Het was voor ons als team ook een beetje zoeken omdat zowel Marc, Fred als Sven niet aanwezig konden zijn bij de Belcar-wedstrijd in het kader van de Zolder Superprix. Bij de 24 Hours of Zolder zal Kris er normaal niet bij zijn en vertrouwen we terug op onze vaste rijders, zijnde Marc Goossens, Frédéric Vervisch, Sven Van Laere, David Houthoofd en mijzelf." In de voorlopige tussenstand bekleden de regerende kampioenen de vierde plaats, terwijl in Belcar 1 na twee opeenvolgende podia de voorlopige derde plaats een feit is.

Foto's: Ronald Janssens & Marnik MouchaersDit artikel werd gepubliceerd door de redactie in Belcar Endurance op dinsdag 19 juni 2018 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Zolder Superprix.
  • St. Paul

Copyright 2000-2023 Autosport.be - Contacteer ons