van der Horst

Zolder: Russell Racing Norma primus in vrije training

Russell Racing by PK Carsport - Norma M20 FC
Russell Racing by PK Carsport - Norma M20 FC
De Russell Racing Norma M20 FC van Jeffrey van Hooydonk, Gilles Magnus en Frank en Hans Thiers, die dit jaar door PK Carsport wordt onderhouden, heeft de snelste tijd (1:31.204) geklokt in de (enige) vrije training voor de openingsmanche te Zolder. De top drie werd vervolledigd door de Krafft Racing Norma van vader en zoon Longin (+0.957s) en het Deldiche Racing by JTB exemplaar (+2.511s). De Belgium Racing Lamborghini Huracán Super Trofeo van Dylan Derdaele en Nicolas Saelens was de eerste GT met de vierde chrono (+3.485s).
  • Prospeed Competition
Belgium Racing - Lamborghini Huracán Super Trofeo
Belgium Racing - Lamborghini Huracán Super Trofeo
Vijftig wagens namen deel aan de sessie van 45 minuten. Tweemaal werd de rode vlag boven gehaald. Een eerste keer voor een lang oliespoor neergelegd door de MSE BMW E92 #228 en een tweede keer voor een crash van de GP Elite Porsche Cayman Club Sport #701 ter hoogte van de Jacky Ickx chicane.

--- UITSLAG VRIJE TRAINING BELCAR ZOLDER DTM (PDF) ---

Foto's: Georges De CosterDit artikel werd gepubliceerd door Vincent Wouters in Belcar Endurance op vrijdag 17 mei 2019 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Zolder DTM.
  • Skylimit Events

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons