van der Horst

Belgian Masters: PK Carsport Audi gesaboteerd tijdens de nacht

PK Carsport - Audi R8 LMS
PK Carsport - Audi R8 LMS
Het BRCC Endurance kampioenschap nadert zijn ontknoping en met nog vier kandidaten voor de algemene titel staat er veel op het spel. Blijkbaar lopen er op Circuit Zolder ook mensen met slechte bedoelingen rond die met hun eigen methoden de uitslag willen beïnvloeden. Dat ondervond PK Carsport; toen de ingenieurs van het team vanmorgen de poort van de pitbox opentrokken bleek al snel dat er een of meerdere ongewenste gasten waren gepasseerd. “Hier en daar waren er wat zaken verschoven en ook verschillende zegels die we op de wagen hadden aangebracht waren niet meer intact”, verklaarde Anthony Kumpen.
Naar de schuldige blijft het natuurlijk gissen. De voornaamste prioriteit is vanzelfsprekend verzekeren dat de wagen in optima forma aan de start kan verschijnen en dus alle mogelijke wijzigingen ongedaan maken. “We hebben de wagen volledig nagekeken en een aantal zaken preventief vervangen. Meer kunnen we niet doen, mochten we toch nog iets over het hoofd gezien hebben, dan ontdekken we dat hopelijk in de verkenningsronde naar de grid”, aldus Kumpen.

Foto: Martijn WoutersDit artikel werd gepubliceerd door Vincent Wouters in Belgian Racing Car Championship op zondag 13 oktober 2013 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Belgian Masters.
  • Dreamdrive

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons