van der Horst

Belgian Masters: Vita4One maakt comeback op Zolder

Vita4One Racing Team - BMW Z4 GT3
Vita4One Racing Team - BMW Z4 GT3
De Belgian Masters mogen zich opmaken voor nog een last minute verrassing van formaat. Niemand minder dan Michael Bartels en zijn Vita4One Racing Team zullen dit weekend namelijk hun comeback maken op Circuit Zolder. Na meer dan een jaar afwezigheid keert de bekende groen-blauwe kleurenstelling dit weekend dus terug naar de competitie. De Duitse equipe doet daarvoor opnieuw een beroep op een BMW Z4 GT3, die in Zolder bestuurd zal worden door Bartels himself en Noorderbuur Yelmer Buurman.
Vita4One Racing - BMW Z4 GT3
Vita4One Racing - BMW Z4 GT3
Hetzelfde duo scoorde twee jaar geleden in het WK GT1 nog een overwinning in de Qualifying Race en een tweede plaats in de Championship Race op Circuit Zolder en werd uiteindelijk derde in het kampioenschap. De komst van de Vita4One BMW doet het veld groeien naar maar liefst 25 deelnemers, een absolute top affiche dus onder een stralende zon dit weekend.

Foto: Martijn Wouters



Dit artikel werd gepubliceerd door Vincent Wouters in Blancpain GT Sprint op donderdag 16 oktober 2014 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Belgian Masters.
  • STX Motorhomes

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons