van der Horst

België: Voorbeschouwing van de organisatoren

In een onuitgegeven spektakel zal de vliegende man zich meten met een Formule 1 wagen op het 7 km lange traject van het mythische Circuit van Spa-Francorchamps !
Voor deze adembenemende race en onuitgegeven stunt strijkt Franky Zapata met zijn Flyboard Air neer op het Circuit, waar hij gedurende het ganse weekend van de Grote Prijs van België Formule 1 het spektakel zal verzekeren.

Zich meten met een Formule 1 op het mooiste circuit te wereld, dat is de volgende uitdaging zijn voor de man die het Kanaal overstak. Een nieuw record?

« Dit is het soort masochistische uitdaging dat je aangaat voor de herinneringen die we decennia lang zullen kunnen ophalen met de familie en het team. Dit is niet het soort uitdaging dat je maakt om plezier te hebben » (Franky Zapata).

Deze uitzonderlijke ervaring wordt dit jaar aangevuld met een indrukwekkende F-16 luchtshow en de Air Force NH-90 helikopter, een DJ-podium in het Young Village en een onuitgegeven versie van het volkslied door Typh Barrow, de Belgische muzikale revelatie.

De Belgische Formule 1 Grand Prix is natuurlijk een spannende race met tal van wendingen. Maar verder is het ook dit jaar weer een unieke show die wordt aangeboden aan de F1-fan.

Persbericht Spa Grand PrixSchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door de redactie in Formule 1 op woensdag 14 augustus 2019 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Grote Prijs van België.
  • LTF

Copyright 2000-2020 Autosport.be - Contacteer ons