van der Horst

Belgium Racing primus in vrije training American Festival

Belgium Racing - Lamborghini Huracán Super Trofeo
Belgium Racing - Lamborghini Huracán Super Trofeo
Dylan Derdaele heeft tijdens de eerste vrije training in de aanloop naar de Belcar-wedstrijd over 180 minuten op Circuit Zolder de snelste chrono neergezet in de Belgium Racing Lamborghini Huracán Super Trofeo. De Limburgse puntenleider hield nipt de Russell by PK Carsport Norma M20 FC af. De familie Redant was primus in de Porsche-klasse Belcar 2, terwijl de JJ Motorsport BMW M2 CS Racing in Belcar 5 de QSR Audi voorafging. Geen enkele wagen uit Belcar 4 en 6 nam deel aan de training.
  • G&A Motors Motorsport
Totaalplan Racing - Lamborghini Huracán Super Trofeo EVO
Totaalplan Racing - Lamborghini Huracán Super Trofeo EVO
Net als bij de vorige manche op Circuit Zolder, belandde de Totaalplan Racing Lamborghini bij de training in de vangrails en moest de bolide getakeld worden richting pitstraat. Morgen, zaterdag, staat er vanaf 9u45 een tweede vrije training op het programma. Om 15u50 volgt dan de kwalificatiesessie voor de op één na langste race van het seizoen.

--- Uitslag Free Testing Belcar American Festival 2020 (pdf) ---

Foto: Martijn WoutersSchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Martijn Wouters in Belcar Endurance op vrijdag 2 oktober 2020 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting American Festival Zolder.
  • Prospeed Competition

Copyright 2000-2022 Autosport.be - Contacteer ons