van der Horst

RPN: Pole voor vader en zoon Longin en Thomas Piessens

Longin-Piessens-Longin - BMW E46
Longin-Piessens-Longin - BMW E46
De pole voor de seizoensafsluiter van de BGDC ging op het middaguur naar Stienes Longin en Thomas Piessens, die voor deze wedstrijd versterking krijgen van Bert Longin. Het trio was een kleine drie tiende van een seconde sneller dan de Porsche GT4 van Aelaerts, Van Delm en Van Haeren. De BMW M235i's bevestigden wederom hun snelheid met twee auto's in de top vier.
De Wit-Vervisch - BMW M3 E46
De Wit-Vervisch - BMW M3 E46
De BMW M235i Racing van Dreszer en vader en dochter Kox was bijna een seconde sneller dan de auto van de familie Dumarey. De vijfde tijd was er voor nog een BMW, de E46 van Koen De Wit en gastrijder Frédéric Vervisch, die in het begin van de sessie nog de tabellen topte. De top zes werd vervolledigd door de Peugeot van de broers Semoulin en Vandenabeele. Van enkele deelnemers werden de tijden geschrapt wegens tweemaal de geluidsnorm te hebben overschreden, het belangrijkste slachtoffer was de BMW M235i van Redant, Vanneste en Derdaele, die de vijftiende tijd klokten.

--- Uitslag Kwalificatie Race Promotion Night 2015 (PDF) ---

Foto's: Marnik Mouchaers Schrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Arne Simons in Belgian Gentlemen Drivers Club op zaterdag 7 november 2015 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Race Promotion Night.
  • Powercars

Copyright 2000-2020 Autosport.be - Contacteer ons