van der Horst

BK Rally te zien op TV

Belgian Rally Championship
Belgian Rally Championship
Goed nieuws voor de rallyfans, want vanaf dit seizoen komen de uitgebreide reportages van elke manche van het Jobfixers Belgian Rally Championship en alle afleveringen van Jobfixers BRC Talk, de boeiende talkshow, op Eclips TV.
Op 29 februari gaat het Jobfixers Belgian Rally Championship van start met de Rally van Haspengouw in Landen. De vooruitzichten zijn veelbelovend, want nooit dienden zich meer titelkandidaten aan in het Belgisch rallykampioenschap. De samenvatting van de wedstrijd zal niet enkel op Sporza te zien zijn, zoals gebruikelijk op zondagnamiddag, maar ook op Eclips TV, telkens op donderdagavond om 19h10.

En Eclips TV zal ook alle afleveringen van Jobfixers BRC Talk uitzenden, ook op donderdagavond om 19h10 wanneer er dat weekend geen wedstrijd is geweest. Eclips TV, een volwaardige zender met  een mix van informatie, entertainment en nostalgie en met een knipoog voor 55+ kijkers, is te zien op Telenet (kanaal 51, via Broadcast kanaal 86) en op Proximus (kanaal 90 en 340), via TV Vlaanderen (kanaal 13) en Orange (Kanaal 39).  Eclips TV heeft een gevarieerd aanbod aan eigen programma's, afgewisseld met cultseries van de VRT, films en muziek.

"Dankzij Eclips TV hebben we opnieuw een platform voor de uitgebreide samenvattingen die we produceren en waarin we ook ruim aandacht hebben voor de Juniors en de deelnemers aan het Historic BRC," vertelt Stevy Courteyn, de promotor van het Jobfixers Belgian Rally Championship.

PersberichtDit artikel werd gepubliceerd door de redactie in Belgian Rally Championship op maandag 17 februari 2020.
  • Dreamdrive

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons