van der Horst

Silverstone: Maxime Martin aan de start met Rowe Racing - Forfait Van Campenhoudt (update)

Maxime Martin
Maxime Martin
Op de deelnemerslijst van de tweede ronde van de Blancpain GT Series Endurance Cup in Silverstone staat een Belg die we tijdens de bewogen openingsmanche in Monza nog niet in actie zagen. Maxime Martin rijdt zondag zijn eerste wedstrijd sinds de 24 Hours of Spa op de Rowe Racing BMW M6 GT3 #99 die hij deelt met Alexander Sims en Phillip Eng. De Duitse bolide komt aan de start in de druk bezette Pro-klasse.
Rowe Racing - BMW M6 GT3
Rowe Racing - BMW M6 GT3
"Ik kwam vorig jaar ook al met Rowe Racing hier aan de start en het goede is natuurlijk dat ook de rijdersbezetting dezelfde is gebleven. Normaal gezien moet de BMW hier in Silverstone goed meekunnen maar het is natuurlijk een uitgebreid deelnemersveld. Meer nieuws morgen wanneer we echt aan rijden toekomen" aldus Maxime Martin.

Stef Vancampenhoudt
Stef Vancampenhoudt
Stef Van Campenhoudt stond initieel ook op de deelnemerslijst, maar onze landgenoot kan er om persoonlijke redenen dit weekend jammer genoeg niet bijzijn. Hij wordt op de Walkenhorst Motorsport BMW M6 GT3 vervangen door Matias Henkola. De Fin deelt de startnummer 36 met Henry Walkenhorst en David Schiwietz.

Foto's: Arne SimonsSchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Arne Simons in Blancpain GT Endurance op vrijdag 12 mei 2017 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Silverstone.
  • Circuit Zolder

Copyright 2000-2020 Autosport.be - Contacteer ons