van der Horst

Blancpain Sprint Series-heat in centrum Moskou verhuist naar Moscow Raceway

Moskou
Moskou
Doordat belangrijke bouwwerken aan de Lomonosov Universiteit van Moskou - de site waar de stratenomloop voor de BSS-manche was gepland - met enkele weken werden vervroegd, kan er niet langer in Moskou-centrum worden geraced. De meeting stond gepland voor 4 en 5 juli en het was de promotor niet langer mogelijk de nodige toelatingen te verkrijgen om elders in de stad een geschikte omloop uit te stippelen. Daarom werd in laatste instantie besloten de meeting te organiseren op de Moscow Raceway, zo'n 80 km buiten de Russische hoofdstad.
Het programma van de meeting zal worden gecomprimeerd tot twee dagen, met name op vrijdag en zaterdag. Na afloop zal een gala diner en after party in het centrum van Moskou worden georganiseerd. Promotor Korsa Media hoopt via geïntensifieerde promotie alsnog veel toeschouwers naar de Moscow Raceway te kunnen lokken.

 Foto: Moscow State UniversitySchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Hans van Onsem in Blancpain GT Sprint op vrijdag 12 juni 2015 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Moscow City.
  • Heinz Performance

Copyright 2000-2019 Autosport.be - Contacteer ons