van der Horst

Zolder: Laurens Vanthoor met nieuwe bestickering (+ Foto's & video)

Belgian Audi Club Team WRT - Audi R8 LMS ultra
Belgian Audi Club Team WRT - Audi R8 LMS ultra
De Audi R8 LMS ultra van Belgian Audi Club Team WRT #1 met aan het stuur Laurens Vanthoor en Robin Frijns zal over een tiental dagen in Zolder aantreden in een nieuwe kleurenstelling. Het Limburgse circuit is in het weekend van 6 en 7 juni het strijdtoneel voor de derde manche van de Blancpain Sprint Series. Voor die gelegenheid schreef Grafityp net als vorig jaar een wedstrijd uit waarin fans wereldwijd een nieuwe livrei voor de door het bedrijf uit Houthalen gesponsorde WRT-bolide konden ontwerpen.
  • Powercars
Belgian Audi Club Team WRT - Audi R8 LMS ultra
Belgian Audi Club Team WRT - Audi R8 LMS ultra
Eerder organiseerde Grafityp gelijkaardige ontwerpwedstrijden, waarbij men in eerste instantie opteerde voor de KRK Racing Mercedes SLS als onderwerp. Ook de Porsches van ProSpeed werden voor de 24 Heures du Mans meermaals een speciaal kleedje aangemeten. Meer recent bleef Grafityp het merk met de vier ringen jaar op jaar trouw en dat als partner van Laurens Vanthoor en Belgian Audi Club Team WRT. Het is het tweede jaar op rij dat een bolide van het team dat opgericht werd door Vincent Vosse, René Verbist en Yves Weerts het winnende ontwerp zal dragen. De meeste punten gingen dit jaar uiteindelijk naar een ontwerp van de hand van Raff Klinge.Foto's & video: GrafitypSchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Martijn Wouters in Blancpain GT Sprint op dinsdag 26 mei 2015 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Blancpain Sprint Series Zolder.
  • VR Racing

Copyright 2000-2021 Autosport.be - Contacteer ons