van der Horst

BMW Clubsport Trophy: Coupes de Mettet: Opnieuw winst voor Bonnet & Bouvy

Pedro Bonnet - BMW Clubsport Trophy
Pedro Bonnet - BMW Clubsport Trophy
Na winst gisteren zaterdag mochten Pedro Bonnet en Fred Bouvy opnieuw vertrekken van op de pole. Bonnet zette zich na de start in het zog van teamgenoot bij JJ Motorsport, Guino Kenis, en stond zwaar onder druk van Donniacuo en Lambregs van Testdriver.be die tijdens de eerste wedstrijd nog het slachtoffer werden van een defecte schakelbak. Een uur lang bleven ze in het spoor van Bonnet.
Na de pilotenwissels kwam Bouvy uiteindelijk aan de leiding voor Donniacuo en Lambregs en De Neef die het stuur over nam van Guino Kenis.

Na twee uren wedstrijd bolde Bouvy als eerste over de meet, gevolgd door het Testdriver-duo op 32 seconden en De Neef-Kenis op een ronde.

Door deze dubbele zege pakt Pedro Bonnet nu opnieuw de leiding in de tussenstand van het kampioenschap en telt nu 22 punten voorsprong op Testdriver.be en 25 op teammaat Christof De Neef.

Foto: Georges De CosterSchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door DSP VOF in Circuit Nationaal op zondag 15 september 2013 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting 12 Heures de Mettet.
  • Heinz Performance

Copyright 2000-2021 Autosport.be - Contacteer ons