van der Horst

BNL Karting Series annuleert slotmanche

BNL Mariembourg
BNL Mariembourg
De derde en laatste manche van de BNL Karting Series, die op 21 en 22 november gepland stond op Karting Genk, gaat niet door. De organisatie werd gedwongen die beslissing te nemen, nadat de Belgische overheid op vrijdag de maatregelen om de coronapandemie in te perken opnieuw had verscherpt.
Rotax DD2
Rotax DD2
Op 21 en 22 november stond de laatste wedstrijd van de BNL Karting Series op het programma. In augustus was het kampioenschap van start gegaan, na een lange coronapauze. De organisatie deed prima werk om ook de daaropvolgende wedstrijd in oktober corona-proof te organiseren. Vorige week kwam echter het bericht dat de laatste manche van de Rotax Max Challenge Euro Trophy, ook in Genk, niet zou plaatsvinden. Het deed meteen vermoeden dat de organisatie van de derde wedstrijd van de BNL schier onmogelijk zou worden.

Karting Genk, organisator van de BNL, geeft het kampioenschap voor 2020 echter nog niet op. De wedstrijd van over twee weken wordt geannuleerd, maar kan alsnog verplaatst worden naar begin december, wanneer de maatregelen eventueel weer versoepelen.

Foto's; Kartphoto

 Schrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Philippe De Roeck in Karting op zondag 1 november 2020.
  • G&A Motors Motorsport

Copyright 2000-2021 Autosport.be - Contacteer ons