van der Horst

Rode Duivels project Boutsen Ginion geannuleerd

Zo had de BMW M6 van Boutsen Ginion er moeten uitzien
Zo had de BMW M6 van Boutsen Ginion er moeten uitzien
Bij Boutsen Ginion werkte men de voorbije weken hard aan een project om hun BMW M6 GT3 in de kleuren van de Rode Duivels en met een Belgisch top duo aan de start te brengen van de eerste manche van de Blancpain Sprint Cup te Misano. De bedoeling was om de auto vanavond te presenteren tijdens de oefeninterland België - Portugal, maar door de recente aanslagen in Brussel wordt die wedstrijd vanavond in Portugal gespeeld in plaats van in België.
#1 WRT Audi Ramos/Vanthoor
#1 WRT Audi Ramos/Vanthoor
Het project, dat ook de steun van BMW als sponsor van de Rode Duivels genoot, werd uiteindelijk jammer genoeg afgevoerd. De piloten voor de openingsmanche van de Blancpain Sprint Cup in Misano waren nochtans niet van de minsten: Marc Goossens en Maxime Martin. Laatstgenoemde won vorig jaar (bij zijn enige optreden) voor BMW Team Brasil nog de openingswedstrijd in Nogaro. Ook WRT toonde ook al eens hun steun voor de Rode Duivels met speciale bestickering, meer bepaald in Zandvoort in het kader van de wereldbeker in Brazilië in 2014.

Foto's: Boutsen Ginion & Arne SimonsSchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Arne Simons in Blancpain GT Sprint op dinsdag 29 maart 2016 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Misano.
  • LTF

Copyright 2000-2019 Autosport.be - Contacteer ons