van der Horst

Boutsen Ginion Racing met twee verschillende wagens naar Blancpain GT Series Endurance Cup

Boutsen Ginion Racing - BMW M6 GT3
Boutsen Ginion Racing - BMW M6 GT3
Boutsen Ginion Racing keert dit seizoen terug naar de Blancpain GT Series Endurance Cup en zet er twee wagens in, twee verschillende modellen dan nog wel. Vooreerst is er de gekende BMW M6 GT3 waarmee Karim Ojjeh kampioen werd in de Blancpain GT Sports Club en daarnaast komt het Belgische team op de proppen met een nieuwe Lamborghini Huracan GT3 Evo.
Boutsen Ginion Racing - Lamborghini Huracán GT3 EVO
Boutsen Ginion Racing - Lamborghini Huracán GT3 EVO
Karim Ojjeh, die al zeven jaar uitkomt voor Boutsen Ginion Racing, blijft de BMW M6 trouw en vormt team met de Belg Philippe Steveny en de Fransman Marc Rostan. Claude-Yves Gosselin en Pierre Feligioni kwamen vorig jaar ook uit in de Blancpain GT Sports Club, ieder op een Lamborghini Gallardo R-EX vormen dit jaar samen team in de Endurance Cup maar maken de overstap naar een gloednieuwe Lamborghini Huracan GT3 Evo. Zij krijgen versterking van Renaud Kuppens, die hiermee zijn terugkeer naar de autosport viert. De Lamborghini zal ook ingezet worden in de manches van de Sprint Cup.

Foto's: Niels Vaeck & Boutsen Ginion RacingDit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Blancpain GT Endurance op maandag 11 maart 2019.
  • Dreamdrive

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons