van der Horst

Boya verhuist naar Campos, Stenshorne en Van Hoepen debuteren

Martinius Stenshorne
Martinius Stenshorne
Mari Boya zal in 2024 een tweede seizoen in de Formule 3 afwerken. De Spanjaard debuteerde dit jaar met MP Motorsport in de opstapklasse naar de F1 en liet daarin één podium noteren. Volgend jaar switcht Boya naar Campos Racing. Eveneens vandaag, raakte bekend dat Martinius Stenshorne en Laurens Van Hoepen de overstap vanuit het FRECA kampioenschap zullen maken.
Laurens Van Hoepen
Laurens Van Hoepen
ART GP legde vandaag de 18 jarige Laurens Van Hoepen onder contract. De Nederlander blijft daarmee trouw aan het team waarmee hij de voorbije twee jaar in het Formula Regional European Championship by Alpine actief was. Dit seizoen pakte Van Hoepen twee podia tijdens zijn thuisrace in Zandvoort.


Martinius Stenshorne
Martinius Stenshorne
Ook actief in het FRECA kampioenschap dit jaar was Martinius Stenshorne. De Noor maakte in 2022 zijn debuut in de formule wagens na een mooie periode in de kartsport. Na een jaar in de F4 te hebben gereden maakte hij in 2023 de overstap naar het FRECA kampioenschap waar hij vice-kampioen werd na de talentvolle Kimi Antonelli die we volgend jaar in de Formule 2 zullen zien. Stenshorne kwam dit seizoen al in actie met Hitech GP in de postseason testen waar hij op de slotdag van de test in Jerez de snelste was.

Foto's: FRECA & Niels VaeckDit artikel werd gepubliceerd door Philippe De Roeck in Formule 3 op dinsdag 12 december 2023.
  • LTF

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons