van der Horst

Brands Hatch: Kwalificatie: Beechdean AMR aan het feest

Beechdean AMR Aston Martin Vantage GT3
Beechdean AMR Aston Martin Vantage GT3
De Beechdean AMR Aston Martin Vantage GT3 van Andrew Howard en Jonny Adam heeft de pole gerealiseerd voor de 2 uren race die zondag plaats vindt op het circuit van Brands Hatch. Er was nog meer reden tot feesten bij Beechdean AMR want de Vantage GT4 van het team bezet ook de beste startpositie in de GT4 klasse. De Trackspeed Porsche #63 van John Minshaw en Phil Keen zal plaats nemen op de tweede startplaats.
Voor het bepalen van de pole werden de tijden van de twee kwalificatiesessies bijeengeteld en gedeeld door twee. De Beechdean Aston Martin was noch de snelste in de eerste sessie noch in de tweede maar met de gecombineerde tijdopname was hij met 2:52.477 wel 0.4 seconden sneller dan de Trackspeed Porsche. De Oman Racing Team Aston Martin van Ahmad Al Harthy en Michael Caine pakte de derde startplaats met een tijd van 2:52.878. De tweede Oman Racing Team Aston Martin en de tweede Trackspeed Porsche maakten de top vijf vol.

Foto: British GTSchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in British GT Championship op zaterdag 30 augustus 2014 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Brands Hatch.
  • LTF

Copyright 2000-2020 Autosport.be - Contacteer ons