van der Horst

Brands Hatch: Reiter en Fortec trekken elk een wagen terug

Nogaro: De races in beeld gebracht
Nadat SRO eerder deze week nog een aangegroeide startgrid van 22 wagens aankondigde, met onder meer de komst van een Farnbacher Racing Porsche en een extra Reiter Lamborghini, zullen er komend weekend in Brands Hatch toch opnieuw 20 wagens deelnemen aan het tweede raceweekend van de Blancpain Sprint Series. Zo ontbreekt de door Reiter Engineering ingezette Blancpain Racing Lamborghini van Marc Hayek en Peter Kox op het appel, aangezien de Blancpain CEO momenteel ziek is. Kox maakt van de vrijgekomen tijd gebruik om de door Reiter/SaReNi ontwikkelde Camaro GT3 te testen op de Oostenrijkse Red Bull Ring. De equipe van Hans Reiter zet nog steeds een Lamborghini in voor het potente duo Tomas Enge/Stefan Rosina.
  • LTF
De tweede afwezige is een van de Fortec Motorsport Mercedes SLS AMG GT3’s. Het Britse team kreeg tijdens de openingsrace te Nogaro nog een zware tegenslag te verwerken toen de Indiër Armaan Ebrahim zijn wagen crashte in de kwalificaties, met schade aan het chassis tot gevolg. Ebrahim verschijnt dit weekend echter opnieuw aan de start en zal het stuur delen met de Spanjaard Miguel Toril, wiens gebruikelijke teamgenoot Nico Bastian dit weekend in actie komt op de Nürburgring op een Rowe Racing Mercedes (VLN 4).

--- DEELNEMERSLIJST BSS BRANDS HATCH ---

Foto: Vincent WoutersDit artikel werd gepubliceerd door Vincent Wouters in Blancpain GT Sprint op vrijdag 16 mei 2014 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Brands Hatch.
  • St. Paul

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons