van der Horst

Brands Hatch: Benjamin Lessennes start tweemaal van op eerste rij

Equipe Verschuur - McLaren 570S GT4
Equipe Verschuur - McLaren 570S GT4
Tijdens de kwalificaties voor de tweede manche van de GT4 European Series te Brands Hatch was Benjamin Lessennes (Equipe Verschuur McLaren 570S GT4) onze beste vertegenwoordiger. Lessenes zelf klokte de tweede tijd in de eerste sessie achter Florian Thoma (PROsport Performance Aston Martin Vantage GT4). In de tweede sessie die de startopstelling voor de tweede race bepaalde was het de teamgenoot van Lessenes, Daniel McKay, die de beste chrono neerzette.
Selleslagh Racing Team - Mercedes AMG GT4
Selleslagh Racing Team - Mercedes AMG GT4
Selleslagh Racing Team zag Van Buuren de Mercedes #31 op de tiende startplaats zetten, Bas Schouten reed een negentiende chrono in een door het slecht weer verstoorde tweede kwalificatie. De wagen #30 van Dumarey/Glorieux start als drieëntwintigste in race 1 maar kon geen chrono neerzetten in de tweede sessie. Jamie Jason Vandenbalck reed in de Street ART Racing Aston Martin de tweeëntwintigste tijd, zijn ploeggenoot Darras wist de Aston in de top tien te rijden voor race 2 met een achtste tijd. Glenn Van Parijs zag zijn teammaat Schöll teruggezet van een dertiende plaats naar een achttiende door een penalty en reed zelf de vijftiende tijd in Q2.

Foto's: Arne Simons & Racing International PhotographyDit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in FIA GT4 op zondag 5 mei 2019 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Brands Hatch.
  • Hamofa Performance

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons