van der Horst

Brands Hatch: Marciello onklopbaar in race 1

Start GTWCE Brands Hatch Race 1
Start GTWCE Brands Hatch Race 1
Raffaele Marciello was vanmiddag in Brands Hatch met de Akkodis ASP Mercedes #88 een klasse apart. De Italiaan behield de leiding vanaf de pole en reed weg van de rest van het veld, teamgenoot Timur Boguslavskiy hoefde de Mercedes na de pitstop alleen nog naar de finish te rijden. De tweede plaats was voor Ricardo Feller en Mattia Drudi (Tresor Orange Audi #40) terwijl Dries Vanthoor en Charles Weerts (WRT BMW M4 #32) de derde podiumtrede konden innemen.
  • Dreamdrive
Podium GTWCE Brands Hatch Race 1
Podium GTWCE Brands Hatch Race 1
Nog een Belgisch team op de vierde plaats met de Comtoyou Audi #11 van Lucas Legeret en Christopher Haase. Teamgenoten Nicolas Baert en Frédéric Vervisch (#12) eindigden als negende, net achter de Dinamic Porsche #54 van Adrien De Leener. Gilles Magnus en Finlay Hutchison finishten in de derde Comtoyou Audi (#21) als achttiende en vijfde in de Gold-klasse. Maxime Martin tot slot bracht de WRT BMW #46 die hij deelt met Valentino Rossi als vijftiende aan de meet. Boutsen VDS behaalde de eerste en tweede plaats in de Gold Cup.

Foto's: Geert FranquetDit artikel werd gepubliceerd door Arne Simons in GT World Challenge Europe Sprint op zondag 14 mei 2023 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Brands Hatch.
  • Powercars

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons