van der Horst

Brands Hatch: Mercedes boven in FP1

AKKA ASP - Mercedes AMG GT3
AKKA ASP - Mercedes AMG GT3
Het allereerste Blancpain GT World Challenge Europe raceweekend werd vanochtend in Brands Hatch op gang geschoten. De eerste vrije training verliep vrij rustig op een koude maar droge omloop. Bij het vallen van de vlag was het de AKKA ASP Mercedes #88 van Raffaele Marciello en Vincent Abril die de bestrijd liet optekenen, voor de Attempto Racing Audi van Steijn Schothorst en Nick Foster. Op de derde plek zagen we nog een AKKA ASP Mercedes, het startnummer 89 van Nico Bastian en Thomas Neubauer.
WRT - Audi R8 LMS
WRT - Audi R8 LMS
De best geklasseerde Belg was Charles Weerts op een negende stek in de WRT Audi #2 die hij deelt met Christopher Mies. Daar net achter zagen we WRT-teamgenoten Dries Vanthoor en Ezequiel Perez Companc in de startnummer 1. Frédéric Vervisch en Finlay Hutchison tikten als veertiende aan in de Phoenix Racing Audi #11 terwijl Louis Machiels tien plaatsen verder te vinden was in de AF Corse Ferrari #52 die hij deelt met Andrea Bertolini.

--- Uitslag Eerste Vrije Training Blancpain GT World Challenge Europe Brands Hatch 2019 (PDF) ---

Foto's: Arne Simons & Geert FranquetSchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Arne Simons in Blancpain GT World Challenge Europe op zaterdag 4 mei 2019 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Brands Hatch.
  • Heinz Performance

Copyright 2000-2020 Autosport.be - Contacteer ons