Brands Hatch: Succes voor TF Sport Aston Martin

TF Sport - Aston Martin Vantage GT3
Jonny Adam en Graham Davidson hebben met hun TF Sport Aston Martin Vantage GT3 de 2 uur durende race voor het Britse GT kampioenschap te Brands Hatch gewonnen. Met deze tweede zege van het jaar schuift het duo op naar de tweede plaats in de puntenstand en maakt nog steeds aanspraak op de titel.
Al vroeg in de race nam de TF Sport Aston Martin de leiding van de race om deze niet meer af te staan. De Balfe Motorsport McLaren 720S van Rob Bell en Shaun Balfe werd tweede op zes seconden van de winnende Aston Martin. De Century Motorsport BMW M6 GT3 van Andrew Fender en Jack Mitchell legde beslag op de laatste podiumplaats. In de GT4 klasse ging de zege naar de Tolman Motorsport McLaren 570S van James Dorlin en Josh Smith.

Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in British GT Championship op maandag 5 augustus 2019.