van der Horst

Fernémont wil titel verlengen met Skoda Fabia R5 Evo

Adrian Fernémont - Skoda Fabia R5
Adrian Fernémont - Skoda Fabia R5
Adrian Fernémont rijdt dit jaar acht rally's van het Belgische kampioenschap. De huidige kampioen wil zijn titel verlengen en kan daarvoor rekenen op een nieuwe Skoda, de Evo-versie van de Fabia R5. Het BRC 2020 lijkt nu al op weg een grand cru-jaar te worden.
De gebroeders de Mévius, Kris Princen, Sébastien Bédoret, Vincent Verschueren, PJM Cracco... en nu meldt dus ook Adrian Fernémont zich. De Namenaar kondigde maandag aan dat hij met de steun van San Mazuin acht manches van het BRC zal betwisten, waaronder de Ypres Rally. Het is nog niet helemaal duidelijk of hij aan de start komt van de seizoensopener, de Rally van Haspengouw die plaatsvindt in het laatste weekend van februari. 

Doel is om zijn titel te verlengen, maar gemakkelijk zal dat niet worden, want alle protagonisten van de voorbije jaren hebben al laten weten ook te mikken op de titel.

Foto: RIP - Davy DegryseDit artikel werd gepubliceerd door Sandro Delaere in Belgian Rally Championship op maandag 27 januari 2020 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Rally van Haspengouw.
  • Hamofa Performance

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons