van der Horst

BRC: Munster met minimale voorsprong in Sezoens

Grégoire Munster - Hyundai i20
Grégoire Munster - Hyundai i20
Grégoire Munster staat na een derde van de Sezoensrally aan de leiding. Zijn voorsprong na vijf proeven is miniem op Adrian Fernémont. Ghislain de Mévius volgt als derde.
Grégoire Munster (Hyundai) begon furieus met een snelste tijd, maar de winnaar van de East Belgian Rally kon geen afstand nemen van Adrian Fernémont (Skoda). Integendeel, de regerende Belgische kampioen hangt op 1.6 seconde van Munster en toont zich voorlopig de evenknie van de pupil van Hyundai.

Ghislain de Mévius (Skoda) is derde op 10.7 seconden. Hij moet zich gaan bezig houden met Vincent Verschueren (VW) die aandringt om het podium op te klimmen. Sébastien Bédoret (Skoda) kan voorlopig het tempo vooraan niet aan en is vijfde op een halve minuut. Patrick Snijers (Porsche) is heel knap zesde op twee minuten van de leider. Gunther Monnens (Porsche) volgt al op ruim drie minuten.

In de Stellantis Cup is er een prachtig duel gaande tussen Charles Munster en Gino Bux. Franky Boulat leidt in de M-Cup.

Foto: Davy Degryse - RIPDit artikel werd gepubliceerd door Sandro Delaere in Belgian Rally Championship op zaterdag 16 oktober 2021 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Sezoensrally.
  • STX Motorhomes

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons