van der Horst

Rally van Wallonië: Nabeschouwing Patrick Snijers op zaterdag

Dit weekend wordt rond Namen de vierde manche gereden van het Belgisch Rallykampioenschap. Meervoudig Belgisch kampioen Patrick Snijers en copiloot Arne Bruneel moesten helaas de wedstrijd vroegtijdig staken. De motor van de Porsche 997 GT3 begon zaterdagvoormiddag te haperen en enkele proeven later was de opgave onvermijdelijk.
“Natuurlijk waren we beide enorm ontgoocheld!” vertelde Arne. “Na al het werk en de energie die we in dit project staken is dit heel frusterend… Maar we moeten vooruit kijken! Daarom hebben we beslist om morgen opnieuw te starten en de resterende proeven als test te beschouwen.”
 
“Het lijkt alsof het niet mag zijn voor ons,” vult Patrick aan. “Even wisten we echt niet wat zeggen in de wagen. Maar zowel Arne, ikzelf als onze sponsors willen verder en dus gaan we morgen opnieuw starten.”

Patrick Snijers press



Dit artikel werd gepubliceerd door de redactie in Belgian Rally Championship op dinsdag 5 mei 2015 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Rally van Wallonië.
  • De Swert Opticiens

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons