van der Horst

BRC: TAC Rally al zeker uitgesteld

Kris Princen - Skoda Fabia R5
Kris Princen - Skoda Fabia R5
Vier weken voor de 47ste editie beslissen de organisatoren van de TAC Rally in Tielt, de derde manche van het BRC, hun wedstrijd al zeker uit te stellen. Nu al zit de organisatie samen met die van de Spa Rally en de promotoren van het BRC om op zoek te gaan naar een andere datum.
  • De Swert Opticiens
Alle sportevenementen zijn door het coronavirus drie weken afgelast. De TAC Rally valt dan wel buiten die periode maar de organisatie neemt geen risico's en blaast de wedstrijd nu al af. De kans dat er een verlenging komt van die periode is niet onbestaande en daar is de organisatie zich van bewust. Op die manier kan de financiële kater binnen de perken worden gehouden. Bovendien wil de organisatie de medische ploegen en hulpverleners niet extra belasten in deze moeilijke periode.

"De Tieltse Automobiel Club is al in gesprek met de RACB, de collega’s van de Spa Rally en de promotor van het Belgisch kampioenschap om een andere datum op de kalender te kunnen bepalen", meldt de organisatie.

Foto: RIP - Davy DegryseDit artikel werd gepubliceerd door Sandro Delaere in Belgian Rally Championship op zondag 15 maart 2020.
  • St. Paul

Copyright 2000-2023 Autosport.be - Contacteer ons