van der Horst

BRCC: De Junior Trophy voor Dylan Derdaele

Dylan Derdaele
Dylan Derdaele
Zoals we ondertussen weten organiseert Kronos Events in het kader van de BRCC Sprints de Junior Trophy, voorbehouden aan rijders geboren na 31 december 1987. Een jury die bestaat uit journalisten en baan- en standcommissarissen oordeelt na afloop van elke BRCC-meeting – Sprint en Endurance - over de naam van de meest geschikte laureaat.
  • Powercars
Na afloop van de vijfde meeting van het BRCC gaat de Junior Trophy en de prijs – een prachtige mountainbike Ridley – naar Dylan Derdaele

Winnaar in de GT Cup tijdens vier van de vijf verreden Endurance-races (en rekenkundig bijna al zeker van de titel in deze klasse) samen met ervaren rijders Kenneth Heyer en Chris Mattheus, bevestigde Dylan al het goede wat er van hem werd verwacht en wierp hij zich als één van de gevestigde jongere waarden in het BRCC.

We onthouden ook nog zijn zege in de recente 24 Uren van Zolder en zijn prestaties in de Porsche Supercup, zodat we mogen spreken van een terechte leider in de Junior Trophy. Daar leidt de jonge Limburger immers de puntenstand, maar Damien Dupont is sterk 2de, voor pechvogel Guillaume Mondron en Michael Albert.

BRCC Junior Championship (officieux): 1. Dylan Derdaele 203; 2. Damien Dupont 196; 3. Guillaume Mondron 157 ; 4. Michael Albert 142 ; 5. Sarah Bovy 123; 6. Martin van Hove 115;  7. Christoff Corten 101; 8. Bart Van Haeren 87 ; 9. Charlotte Maes, Karen Vaes, Sarah Ganser 61; 10. Kevin Caprasse 35; 11. Pierre Brice Mena 16,5.

BRCC Press



Dit artikel werd gepubliceerd door de redactie in Belgian Racing Car Championship op zondag 8 september 2013 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting 600 km of Spa.
  • Prospeed Competition

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons