van der Horst

BRCC: Michelin Award voor Belgium Racing

Patrick Derdaele - Dylan Derdaele - Jan Gabriëls
Patrick Derdaele - Dylan Derdaele - Jan Gabriëls
In het kader van alle wedstrijden van het Belgian Racing Cars Championship 2014 pakt Kronos Tyres uit met een Michelin Award. Deze Michelin Award wordt uitgereikt aan een rijder of een team die gedurende één van de zes meetings van het BRCC voor een uitzonderlijke prestatie weet te zorgen.
  • Hamofa Performance
Om een zo neutraal mogelijk beeld te krijgen van een potentiële laureaat voor de Michelin Award, bestaat de jury uit gespecialiseerde journalisten en vertegenwoordigers van de baan- en standcommissarissen en veiligheid van de circuits. De prijs van de Michelin Award is een set Michelin-banden en een tekening van Clovis.
Na afloop van de BRCC Endurance, die verreden werd tijdens het weekend van de Total 24 Hours of Spa, besloot de jury de Michelin Award toe te kennen aan het Belgium Racing.
Hiervoor mochten vader Patric, zoon Dylan en team-manager Jan Gabriëls tijdens het weekend van de 600 Km van Spa de tekening van Clovis en een set Michelin-banden in ontvangst nemen.

BRCC Press



Dit artikel werd gepubliceerd door de redactie in Belgian Racing Car Championship op zaterdag 6 september 2014 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting 600KM of Spa.
  • Powercars

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons