van der Horst

New Race Festival: Michelin Award voor Patrick Van Glabeke en het Curbstone FMA Racing

Curbstone FMA Racing - Ferrari 458 GT3
Curbstone FMA Racing - Ferrari 458 GT3
In het kader van alle wedstrijden van het Belgian Racing Car Championship 2014 pakt Kronos Tyres opnieuw uit met de Michelin Award. Deze Michelin Award wordt telkens uitgereikt aan een rijder of een team die gedurende één van de zes meetings van het BRCC voor een uitzonderlijke prestatie weet te zorgen. Om een zo neutraal mogelijk beeld te krijgen van een potentiële laureaat voor de Michelin Award, bestond de jury uit gespecialiseerde journalisten en vertegenwoordigers van de baan- en standcommissarissen en veiligheid van de circuits. De prijs van de Michelin Award is een set Michelin-banden.
  • Hamofa Performance
Na afloop van het New Race Festival, de openingsmanche van het BRCC 2014, werd de Michelin Award toegekend aan Patrick Van Glabeke, de bezieler van de Curbstone Track Days, en, vooral, de initiatiefnemer achter de deelname van jongelingen Frédéric Vervisch en Nico Verdonck met de Ferrari F458 GT3 van het Curbstone FMA Racing.

Patrick verkoos voor de race op Circuit Zolder de Ferrari F458 Challenge in Endurance Cup te delen met Raf Vleugels en Guy Fawe en de “dikke” GT3 toe te vertrouwen aan de twee jongelingen. De knappe zege van de tot de verbeelding sprekende Ferrari mag dan ook opgedragen worden aan team owner Van Glabeke en dus bedacht de jury hem en het Curbstone FMA Racing met de Michelin Award.

De prijs van de Michelin Award is een set Michelin-banden en binnenkort ontvangen Patrick Van Glabeke en het Curbstone FMA Racing het traditioneel “diploma”, een tekening van Clovis.

Kronos Events press



Dit artikel werd gepubliceerd door de redactie in Belgian Racing Car Championship op zaterdag 24 mei 2014 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting New Race Festival.
  • Prospeed Competition

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons