Skylimit Yokohama Race Team is klaar voor de Belgian Masters!

Skylimit Yokohama Racing Team - Porsche 996 GT3 Cup
Na een sterk seizoensbegin in de BRCC met tal van podium plaatsen en een meer dan geslaagde 24 Hours of Zolder zal het team, van eigenaar Jo Lammens en coach Andy Jaenen met begeleiding en preparatie door First Motorsport van Jo Jamers, er weer helemaal staan voor de finales van het Belgisch kampioenschap.

In de BRCC Sprint zal Jo Lammens zelf deelnemen met de Porsche 997 GT4. Hij zal de 4 segmenten in zijn eentje afwerken in zijn gebruikelijke spectaculaire stijl.

Voor de BRCC Endurance pakt het team opnieuw uit met een mannen en een meisjes team. In de nummer #73 Porsche wordt de snelle TTO & Day by Day rijder Bart Van Haeren deze keer gekoppeld aan Mc Donald's piloot  François Bouillon. Bart scoorde dit jaar reeds 3 tweede plaatsen in de GT Challenger klasse waar hij ook op de tweede plaats in het kampioenschap prijkt. François Bouillon reed een heel sterke 24 Hours of Zolder met dit team en was zeer te spreken over de sfeer. Vandaar dat hij dit weekend zal uitkomen in het BRCC kampioenschap onder de vleugels van het Skylimit Yokohama Race Team.

De meisjes van dienst in de #72 zijn de snelle Duitse amazone Sarah Ganser die zeer sterke prestaties neerzette in de Porsche 996 Cup. Daarnaast kwam deze door Jean Schaap gesteunde piloot uit in het RCN kampioenschap op de befaamde Nürburgring. Dit als voor bereiding op het grotere werk in de VLN. Ook MYRwatches rijdster Karen Vaes is weer van de partij. Na een beresterke 24 Hours of Zolder wil ze opnieuw voor de 4de keer op rij gaan voor het podium in de GT Challenger klasse. Nieuw is "Racing Star" Danique Aelaerts. Recent werd ze één van de winnaressen van deze TV show maar voor diegenen die Skylimit volgen weten dat ze reeds in 2010 de amateurklasse in de Yokohama drift cup won. Haar knappe prestaties met de Mazda MX5 tijdens de 24 Hours of Zolder werden door  vele mensen opgemerkt. Hierdoor krijgt ze haar kans in de Skylimit Yokohama Porsche mede dankzij Powercars.

Nog voor deze laatste BRCC race wensen we vooral de vrijwilligers te bedanken die tijdens alle races in weer en wind instaan voor onze veiligheid. De baancommissarissen, standscomissarissen, circuit medewerkers, interventie en medische teams,...merci!  Zonder jullie is onze sport niet mogelijk.

Het seizoen zit er voor het Skylimit Yokohama Race Team nog zeker niet op na deze race. De Race Promotion Night met de 1000 KM van Zolder moet het orgelpunt worden van ons seizoen. Binnenkort meer daarover maar duidt 9 november zeker al aan in jullie agenda.