van der Horst

Trophée de Bourgogne: Junior Trophy gaat naar Bart Van Haeren en Christoff Corten

Trophée de Bourgogne: De race in beeld gebracht
Na een eerste uitgave in 2013, die gewonnen werd door Damien Dupont, kunnen de jongeren, geboren na 31 december 1988, opnieuw strijden voor de Junior Trophy en hiervoor kan men rekenen op de steun van Autosport.be. Een jury zal elk weekend een Junior loven voor zijn prestaties en alle Juniors kunnen ook punten scoren voor het BRCC Junior-kampioenschap, waarvoor vijf van de zes resultaten in rekening worden genomen.
  • Powercars
Na afloop van de Trophée de Bourgogne, de tweede wedstrijd van het BRCC, besloot de jury de Junior Trophy toe te kennen aan Bart Van Haeren en Christoff Corten.
 
Trophée de Bourgogne: De kwalificaties in beeld gebracht
De twee Vlaams-Brabanders spanden in Dijon voor de eerste keer samen en deelden de Porsche 991 van het Belgium Racing met Nederlander Peter Hoevenaars. Met succes, want het trio leidde in Dijon de dans in Endurance Cup, totdat zij met de eindmeet in het zicht kregen af te rekenen met mechanische pech. Zij werden nog tweede, en dankzij die punten staat Van Haeren aan de leiding in Endurance Cup en het Junior-kampioenschap en is het Belgium Racing ook nog leider in het Team Championship in Cup Endurance!
 
Bart Van Haeren eindigde vorig jaar nog 2de in de klasse GT Challenger, terwijl Christoff Corten voor vuurwerk zorgde achter het stuur van de SEAT Prospeed die hij deelde met Sven Van Laere.

BRCC Junior Championship: 1. Bart Van Haeren 40; 2. Dylan Derdaele, Guillaume Mondron, Martin Van Hove 32; 5. Yannick Hoogaers, Christoff Corten 20; 7. Alexis van de Poele 16; 8. Enzo Ide 11

Foto's: Racing International PhotographyDit artikel werd gepubliceerd door de redactie in Belgian Racing Car Championship op vrijdag 16 mei 2014 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Trophée de Bourgogne.
  • Qvick Motors

Copyright 2000-2023 Autosport.be - Contacteer ons