van der Horst

Brent Verheyen op TotaalPlan Racing Lamborghini in Magny-Cours

Totaalplan Racing - Lamborghini Huracan Super Trofeo
Totaalplan Racing - Lamborghini Huracan Super Trofeo
Brent Verheyen zal bij de Belcar-manche dit weekend instappen op één van de Lamborghini Huracán Super Trofeo van TotaalPlan Racing. De snelle man uit Dilsen-Stokkem deelt het kuipje van de #20 met Cédric Wauters, die de wagen bij de seizoensopener nog richting de eerste startrij loodste. Voor Verheyen wordt de 180 minuten durende race in Magny-Cours de eerste wedstrijd met de potente Stier uit Sant'Agata Bolognese.
Brent Verheyen
Brent Verheyen
"Ik ben Mario Martlé van TotaalPlan Racing enorm dankbaar voor deze kans", vertelt Brent Verheyen aan Autosport.be. "Initieel was het niet de bedoeling dat ik dit jaar de Belcar zou rijden, omdat ik me met Ian Gepts focus op de titel in de Supercar Challenge met de Verheyen Motorsport by T2 Norma M20 FC. TotaalPlan Racing was echter op zoek naar een rijder voor één van hun wagens en toen ik het aanbod kreeg, kon ik dat vanzelfsprekend niet weigeren. De Lamborghini spreekt tot de verbeelding en is een van de publiekslievelingen. Het is bovendien een wagen die vooraan het veld moet kunnen strijden en ik hoop me dus in de kijker te kunnen rijden en het team heel wat punten te schenken om zo de teleurstelling van de seizoensopener uit te wissen. Het wordt wel aanpassen, want ik reed nog nooit met dergelijk type wagen en ook de piste in Magny-Cours is mij compleet onbekend. Ik zal mij zo goed als mogelijk trachten voor te bereiden op de simulator en ik ben er zeker van dat Cédric (Wauters, red.) en de rest van het team mij met raad en daad zullen bijstaan. Ik kan niet wachten om de eerste meters af te werken in de Lamborghini!"

Foto's: Marnik Mouchaers & Jacques LetihonDit artikel werd gepubliceerd door Martijn Wouters in Belcar Endurance op woensdag 1 juni 2022 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Magny-Cours Cups.
  • De Swert Opticiens

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons