van der Horst

BRI maakt nieuwe datum bekend voor afgelaste testdag

Dries Heyman - Danny Dubois
Dries Heyman - Danny Dubois
Zoals we gisteren reeds meldden, zorgde onverwachte sneeuwval er op het laatste nippertje voor dat de geplande testdag te Mettet afgelast werd. Volledig volgens onze berichtgeving gisteren, bevestigde Special Open Trophy organisator Dries Heyman vandaag dat er een nieuwe testdag ingepland wordt op 24 maart 2013, eveneens te Mettet, zodoende de betrokken teams en rijders uit de SOT een nieuwe mogelijkheid te bieden om te testen voor de start van het seizoen 2013.
  • Dreamdrive
Daar de afgelasting wegens de sneeuw op het laatste nippertje diende te gebeuren, waren een flink aantal teams en rijders verrast. BRI, organisator van de Special Open Trophy en van de testdag, bereikte echter reeds snel een akkoord met het Circuit Jules Tacheny en plant een nieuwe testdag op 24 maart, twee weken na de initiële datum.

Alle teams en rijders die afgelopen weekend ingeschreven waren, komen automatisch in aanmerking om gratis deel te nemen aan de nieuwe testdag. Voor hen die ingeschreven waren, maar over twee weken niet present kunnen tekenen, heeft BRI een speciale regeling uitgewerkt waarbij er een waardebon wordt gegeven. Deze waardebon kan dan op een later ogenblik aangewend worden om deel te nemen aan een van vier andere testmogelijkheden:
  • 14 maart (Circuit Zolder)
  • 5 april (Spa-Francorchamps)
  • 25 april (Circuit Zolder)
  • 23 mei (Circuit Zolder)
Foto: Marnik Mouchaers



Dit artikel werd gepubliceerd door Martijn Wouters in Special Open Trophy op maandag 11 maart 2013.
  • Hamofa Performance

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons